Toimittaja: mediakutsu 2019

Sydämellisesti tervetuloa Pohjolan Lääkäripäiville!

Pohjolan Lääkäripäivät on yksi Suomen suurimmista lääkärien jatko- ja täydennyskoulutustilaisuuksista ja ne pidetään Oulun Musiikkikeskuksessa 19.–22.2.2019. Tilaisuuden teemana on ”Luottamuksen arvoinen”. Luvassa on yli 150 luentoa sekä pienryhmä- ja lounaskokouskoulutuksia.

Pohjolan Lääkäripäivien avajaiset pidetään tiistaina 19.2. Oulun Musiikkikeskuksessa klo 18.00 alkaen. Avajaisten tervetuliaissanat lausuu Pohjolan Lääkäripäivien johtoryhmän puheenjohtaja, vastuualuejohtaja, dosentti Eila Suvanto. Juhlapuhujaksi on lupautunut emerituspiispa, dosentti Eero Huovinen. Hänen puheensa otsikkona on ”Mihin voimme luottaa?” Huovinen tarkastelee tätä aihealuetta sekä kirkon edustajan että tiedemiehen silmin. Oulun Duodecim-seura jakaa avajaisissa jo perinteeksi muodostuneiden tutkimus- ja matka-apurahojen lisäksi Elias-palkinnon ja Vuoden Kandikollega -huomionosoituksen. Oulun Duodecim-seuralla on ilo kutsua median edustajat Pohjolan Lääkäripäiville ja sen yhteydessä järjestettävään tiedotustilaisuuteen: Keskiviikkona 20.2. klo 9.00–10.50 Oulun Musiikkikeskus (Leevi Madetojan katu 1–3), huone 123. Ilmoittautuminen on paikan päällä Pohjolan Lääkäripäivien infossa.

Tiedepäivä ja yleisötilaisuus ovat osa päiviä

Lämpimästi tervetuloa maanantaina 18.2. Oulun Musiikkikeskuksen Tulindbergin salissa klo 19.00–20.30 pidettävälle yleisöluennolle, jonka aiheena on alaselkäkipu. Luennoitsijana on fysiatrian professori Jaro Karppinen Oulun yliopistosta ja Työterveyslaitokselta. Mielenkiintoista kuultavaa tarjoaa myös Oulun yliopiston Pohjolan Lääkäripäivien yhteydessä nyt jo 16. kerran järjestämä Tiedepäivän, The Science Day of The Campus of Kontinkangas. Se pidetään tiistaina 19.2. Leena Palotie Auditoriumissa (Aapistie 5A). Tiedepäivän teemana on ”Personalized Medicine” ja sen vastuuhenkilönä toimii lastenneurologian professori Johanna Uusimaa.

Lisätietoa

Maj-Leena Tuhkanen
Tiedotusvastaava, LL
Pohjolan Lääkäripäivät 2019
p. 050 524 7672
maj(at)laakarisanomat.fi